Személyi hitel helyett:autóhitel kalkulátor

Készpénzre van szüksége és rendelkezésre áll a tehermentes gépjárműve?

Válassza a magas havi törlesztésű személyi hitel helyett a szabadon felhasználható, járműfedezetes gyorshitelt.
Nálunk gyorsan és egyszerűen készpénzhez juthat. Kattintson és számolja ki, hogy mennyi lesz a törlesztő részlete! Kalkuláljon most, igényeljen szabadon felhasználható kölcsönt!
A finanszírozás feltételei
Megfinanszírozható járművek:

Személygépkocsi, 3,5 tonnáig kishaszongépjármű, motorkerékpár.

A Gépjárműnek eleget kell tennie az alábbi követelményeknek:


     • A gépjármű kora a finanszírozási szerződés megkötésekor legfeljebb 17 év, a kishaszon gépjárműé 14 év lehet;
     • A futamidő végén a gépjármű kora nem lépheti túl a 18, kishaszon gépjárművek esetén pedig a 15 évet.
Ki lehet az ügyfelünk?
     • 18. életévét betöltött, cselekvőképes, devizabelföldi természetes személy.
     • Magyarországon bejegyzett jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, vállalkozások.
Kik milyen finanszírozási konstrukciót választhatnak?
     • Természetes személyek: zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing;
     • Jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek (nem természetes személyek): zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing.
Finanszírozási konstrukciók jellemzői
         • A pénzügyi lízing abban tér el a kölcsöntől, hogy itt a futamidő végéig a lízingbeadó tulajdonába kerül a finanszírozott eszköz és a szerződés lejártakor száll vissza a tulajdonjog ügyfelünkre.


Biztosítási feltételek:


     • Normál (casco köteles) konstrukció: a finanszírozó a futamidő végéig a gépjárműre teljeskörű, a finanszírozás lejáratáig érvényes casco biztosítás megkötését írja elő (a biztosítás kedvezményezettje a Bank).
     • Casco-mentes konstrukció: kamatfelár mellett nem szükséges casco biztosítást kötni a finanszírozott gépjárműre. Ilyen - a cascokötelesnél drágább - konstrukció választásakor mérlegelni kell, hogy az ügyfélnek káresemény bekövetkezése esetén helyt kell állnia a finanszírozó felé szerződés szerinti tartozásának erejéig.
     


Milyen futamidővel vehető igénybe a finanszírozás?      

     • A futamidő természetes személyek esetén a finanszírozás folyósításától számított 12-től akár 84 hónapig terjedhet, míg
     • jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek (nem természetes személyek) esetén a maximális futamidő 96 hónap (forintban fix törlesztőrészletű konstrukciónál 84 hónap) is lehet.


Milyen összeg vehető fel egy gépjárműre szabadfelhasználásra?


    • Gépjárműve EUROTAX értékének akár 80%-át megfinanszírozzuk.
    • A minimálisan felvehető hitelösszeg: 300.000 Ft.
    • A gépjármű minimális értéke: 500.000 Ft.


     Szerződéskötési díj: 0 Ft
     Folyósítási díj: 0 Ft
     Hitelbírálati díj: 0 Ft
     Rejtett költségek nélkül ÁRGARANCIÁVAL

Ügyintézés menete:

Első lépésként csak annyit kell tennie, hogy az elbíráláshoz szükséges dokumentumokat elküldi e-mail címünkre. Miután leegyeztettük és felrögzítettük adatait, hitelkérelmét hitelképesség-vizsgálatra bocsátjuk, melynek eredményéről maximum 2 munkanapon belül értesítjük.

Amennyiben az Ön hitelképességét a bank megállapította, állapotfelmérést kér a megvásárolni kívánt gépkocsira, melyet az Eladó által megjelölt helyen és időpontban végeznek el kollégáink.

A szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban történik irodánkban, de igény esetén, az ország bármely településére (külön költség nélkül, postai úton elsőbbséggel) eljuttatjuk Önnek az aláírásra váró és forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat. Az önerő átadását a hitelbírálat után javasoljuk, ám legkésőbb a szerződéskötésig meg kell, hogy történjen a vételár ezen részének megfizetése.

A hitel folyósítása a gépjármű átírását követően történik, az átírt forgalmi engedély beérkezését követően, legtöbb esetben még aznap, de legkésőbb a következő banki napon, az eladó bankszámlájára történő utalással folyósítjuk, vagy készpénzben adjuk át a hitelösszeget. A hitelösszeg megérkezését követően, vagy azzal egy időben veheti át a járművet az eladótól.