Autóhitel és motorkerékpár finanszírozás


Autóhitelt, kishaszon-gépjármű hitelt valamint lízing finanszírozást nyújtunk magánszemélyeknek és cégeknek.
Szabad felhasználásu hitelt autófedezettel.
Kiváltjuk jelenlegi hitelkonstrukcióját egy sokkal kedvezőbb lízing vagy autóhitelre.

Milyen konstrukciót választhatok?

Magánszemélyek választhatnak kölcsön és zárt végű pénzügyi lízing között.
Cégek és egyéni vállalkozók pedig zártvégű- és nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciót választhatnak.

Mire vehetek fel a hitelt?

Új és használt (magyar- illetve külföldi forgalmi engedéllyel rendelkező) személygépkocsit, motorkerékpárt valamint 3,5 tonna alatti kishaszongépjárművet lehet finanszírozni.

Milyen feltétellel vehetek fel autóhitelt?

 • 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgár, aki legalább 6 hónap határozatlan idejű munkaviszonnyal rendelkezik.(23 év alatt és 70 év felett, valamint határozott idejű munkaszerződés esetén kezesség szükséges.)
 • Magyarországon bejegyzett cégek és egyéni vállalkozók. (1 éven belüli alapítás esetén ügyvezetői kezességvállalás szükséges.)


Milyen összegű hitelt lehet igénybe venni?

Új gépjárművek esetében a vételár akár 80%-át, használt gépjárműnél pedig az Eurotax ár akár 80% -át is felveheti.

Milyen hosszú a futamideje a felvehető hitelnek?

A futamidő természetes személyek esetén 12-től akár 84 hónapig terjedhet , míg cégek, egyéni vállalkozók esetén a maximális futamidő 96 hónap (forintban fix törlesztőrészletű konstrukciónál 84 hónap) is lehet.

Mennyi lesz a törlesztő részletem?

A törlesztő részlet függ attól hogy hitel vagy lízing a konstrukció, a devizanemtől, hogy hazai vagy import az autó, használt vagy új, finanszírozott összegtől, futamidőtől. Egyszóval minden paramétertől. Egyedi ajánlatért kérjük forduljon munkatársainkhoz, akik a szükséges adatok megadása után pontosan meg tudják mondani mennyi lesz a törlesztő részlete.

Milyen dokumentumokra van szükségem a hitel igényléséhez?

A hitel elbírálásához szükséges dokumentumok magánszemély esetén:

 • A hitelfelvevő személyes okmányainak lehetőleg színes másolata (személyi igazolvány, lakcím kártya, jogosítvány, TB kártya, Adókártya)
 • Munkáltatói igazolás vagy utolsó kéthavi bankszámla kivonat másolata
 • Az autó forgalmi engedélyének és törzskönyvének másolata


A hitel elbírálásához szükséges dokumentumok nem természetes személy esetén:

 • cégkivonat, aláírási címpéldány
 • A hitelfelvevő cég vezetőjének (aláírásra jogosult) személyes okmányairól lehetőleg színes másolat (személyi igazolvány, lakcím kártya, jogosítvány, TB kártya, Adókártya)
 • előző évi mérleg
 • Friss NAV folyószámla kivonat
 • A gépkocsi forgalmi engedélyének és törzskönyvének másolata

Mennyi költségem lesz a hitelfelvétel során?

A tőlünk kapott ajánlat:

 • NEM tájékoztató jellegű, hanem a pontos összegeket tartalmazza
 • a benne foglaltakon kívül más – a hitelügyintézéssel kapcsolatos – díj nem kerül felszámításra

Szerződéskötési díj: 0 Ft
Folyósítási díj: 0 Ft
Hitelbírálati díj: 0 Ft
Hitelösszeg készpénzfelvételi, utalási díj: 0 Ft
Állapot felmérési díj: 0 Ft

A magyarországi piacon, egyedülálló módon, cégünk 100%-os ÁRGARANCIÁT vállal a kiadott ajánlatokra!

Melyek a hiteligénylés lépései?

Első lépésként csak annyit kell tennie, hogy az elbíráláshoz szükséges dokumentumokat elküldi e-mail címünkre. Miután leegyeztettük és felrögzítettük adatait, hitelkérelmét hitelképesség-vizsgálatra bocsátjuk, melynek eredményéről maximum 2 munkanapon belül értesítjük.

Amennyiben az Ön hitelképességét a bank megállapította, állapotfelmérést kér a megvásárolni kívánt gépkocsira, melyet az Eladó által megjelölt helyen és időpontban végeznek el kollégáink.


A szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban történik irodánkban, de igény esetén, az ország bármely településére (külön költség nélkül, postai úton elsőbbséggel) eljuttatjuk Önnek az aláírásra váró és forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat. Az önerő átadását a hitelbírálat után javasoljuk, ám legkésőbb a szerződéskötésig meg kell, hogy történjen a vételár ezen részének megfizetése.

A hitel folyósítása a gépjármű átírását követően történik, az átírt forgalmi engedély beérkezését követően, legtöbb esetben még aznap, de legkésőbb a következő banki napon, az eladó bankszámlájára történő utalással folyósítjuk, vagy készpénzben adjuk át a hitelösszeget. A hitelösszeg megérkezését követően, vagy azzal egy időben veheti át a járművet az eladótól.


Hogyan történik a szerződéskötés?

A szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban történik irodánkban, de igény esetén, az ország bármely településére (külön költség nélkül, postai úton elsőbbséggel) eljuttatjuk Önnek az aláírásra váró és forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat.

Hogyan történik a törlesztés?

A törlesztés a szerződésben rögzített, Ön által választott fizetési módon ( csekk / átutalás / beszedési megbízás) havonta történik a bank által kiküldött fizetési ütemezés szerint.

Milyen biztosítást választhatok az autóhitel és motorhitel finanszírozásához?

Autóhitelnél az alábbi 3 lehetőség közül lehet választani, motorhitelnél viszont integrált casco nem köthető!
Normál (casco köteles) konstrukció: a finanszírozó a futamidő végéig a gépjárműre teljeskörű, a finanszírozás lejáratáig érvényes casco biztosítás megkötését írja elő (a biztosítás kedvezményezettje a Bank).
Casco-mentes konstrukció: kamatfelár mellett nem szükséges casco biztosítást kötni a finanszírozott gépjárműre. Ilyen - a casco kötelesnél drágább - konstrukció választásakor mérlegelni kell, hogy az ügyfélnek káresemény bekövetkezése esetén helyt kell állnia a finanszírozó felé szerződés szerinti tartozásának erejéig.
Integrált casco biztosítású konstrukció: a Bank és a Biztosító egy közösen kifejlesztett termékkel nyújt komplex szolgáltatást: finanszírozás casco biztosítással. Előnye, hogy a törlesztő részletbe be van építve a biztosítás díja, illetve a törlesztő részlettel együtt kerül megfizetésre.

Autóhitel kalkulátor számoljon most

Autóhitel igénylés az Ország egész területén! Autóhitel kalkulátor ...!